سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان مرحله استانی سمنان

✅زمان ثبت نام: از 18مهرماه لغایت15آذرماه 1403
✅ جوایز مسابقات #سیزدهمین دوره #مناظره دانشجویان ایران مرحله استانی #سمنان:
#تیم_اول -به مبلغ ۴میلیون تومان
#تیم_دوم-به مبلغ ۲میلیون تومان
#تیم_سوم-به مبلغ ۱میلیون تومان.
✅ مسابقات ملی مناظره دانشجویان هرساله با شعار «مناظره؛ فرصتی برای یادگیری» به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌شود
✅ هدف از برگزاری این مسابقات بستری برای کمک توسعه فرهنگ گفت‌وگو، تولید علم و اندیشه دینی، تقویت روحیه حق و حق طلبی و ...  در دانشجویان و مهیا کردن فرصتی برای آموزش مسائل و مطالب علمی به صورت جذاب و باورپذیر برای دانشجویان می باشد.
✅به تمامی تیم های  شرکت کننده " گواهی معتبر شرکت در مسابقات" داده می شود.
✅اعزام تیم برتر استان سمنان به مسابقات کشوری
✅شروع برگزاری مسابقاتهفته آخر آذرماه1403
⚡️دانشجویان علاقمند برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 02333337276 و یا  09128319584  تماس حاصل نمایند.
✅به سه نفر ازاعضای کانال مسابقات مناظره استان سمنان به قید قرعه درروز فینال هدایایی  تقدیم خواهد شد.
✅آدرس کانال (ایتا) مسابقات ملی مناظره دانشجویان استان سمنان
@debatesemnan
✅دبیرخانه مسابقات:
سمنان-میدان کوثر-بلوارقائم-بلواردانشجو-جهاددانشگاهی استان سمنان

قاسم جعفری ورکی
تهیه کننده:

قاسم جعفری ورکی

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: